Mountainbike i Hellas

Lyxen av att vi har så fint väder är magiskt, det är bara att njuta<3
Jag hade bokat med kompis Åse att ta en tur på cykeln till Hellas, vi fick med oss Per också. Vi drog iväg och jag kan villigt erkänna att jag är galet ringrostig av olika anledningar. Huvudanledningen är att jag inte cyklat så mycket de sista åren och då blir man feg. Min favoritcykel blev stulen för ett par år sedan och när jag köpte nya cykeln så har man börjat göra större däck än tidigare, jag känner mig inte som  en med min nya hoj trots att de som kan betydligt mer om mtb säger att de större däcken gör det lättare att rulla över rötterna. Jag får nöta på. Det bästa man kan göra är att cykla med andra så på torsdag ska jag hänga med She rides gänget, en härlig community som startades av fina Jessan, hon och jag började cykla ungefär samtidigt för många år sedan. Den enda skillnaden är att hon har satsat väldigt seriöst och nu är värsta proffset medans jag, ja just det – funderar på om jag kommer över rötterna eller inte – haha! Jessicas blogg hittar du här

Hellas bjuder på alla nivåer av cykling, här är två gamla bilder från det blå spåret som just nu känns för stökigt men snart så.

 

Ungefär så här lerig kan man vara efter lerigt lopp men så var det inte idag utan det var torrt och fint, vi fick också ett härligt lunchstopp på Hellasgården.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *